+381 62 526 003

PROIZVODNJA RASHLADNE, TERMIČKE I NEUTRALNE OPREME

IMG-LOGO

O nama

Zanatska radnja FRIGO ALFA se bavi proizvodnjom profesionalne rashladne, termičke i neutralne opreme. U našoj ponudi nudimo izradu po željama kupca i 3D projektovanje lokala, odnosno kompletno idejno rešenje za Vaš lokal.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo kompletnu ugostiteljsku opremu po principu ključ u ruke, od projekta do montaže. Izaberite ugostiteljsku opremu po svojoj meri.

Pouzdanost u radu i kvalitet naših uređaja dovela je do sve veće zastupljenosti kod pekara, restorana, poslastičarnica, brzih hrana,kafe barova, klubova, trgovinskih radnji, mesara,hotela i drugih ugostiteljskih objekata.

Naši proizvodi su testirani, sigurni i bezbedni za rad. Izrađeni su po Evropskim standardima što garantuje kvalitet i sigurnu upotrebu proizvoda, koji ispunjavaju uslove za prodaju na Evropskom tržištu. Posedujemo sertifikaciju CE o usaglašenosti proizvoda sa zahtevima evropskih direktiva u pogledu bezbednosti.

Od osnivanja 2014 godine, svi naši kupci i dalje su verni partneri ZR FRIGO ALFA, što se veoma ceni i poštuje. To se postiže odgovornošcu, kvalitetom, rokovima, cenom, održavanjem i konstantnom podrškom, što je garancija da smo pravi izbor za saradnju.

Za sve isporučene uređaje dajemo garanciju od 12 meseci a u dogovoru sa korisnikom moguć je i duži garantni rok.

Najbolji pokazatelj našeg iskustva su zadovoljni kupci koji nas preporučuju, pogledajte našu referentnu listu možda se neki od njih nalaze u vašoj blizini.

IMG