Dry Aging Meat- Uređaj za starenje mesa

Specijalizovan proizvod za starenje/zrenje mesa.
Frižideri/Ormari/Uređaji za zrenje mesa zahvaljujući svojim inovativnim karakteristikama obezbeđuju intenzivan ukus i izuzetno meku teksturu mesa.

Dry Aging Meat Ormar

Uređaj za starenje/zrenje mesa DRYING MEAT najčešće koriščen u mesarama i restoranima. Izrada u drvetu ili inoxu.

Preporučeno za upotrebu:

OSNOVNE KARAKTERISTIKE

Spoljne dimenzije: 500 x 500 x 2000 mm
Zapremina (bruto): 100 lit.
Napon: 230 V/ 50 Hz
Dimenzije police: 610 x 435 mm
– Radna temperatura 0 – 2°C pri temperaturi od 25°C
– Vlažnost vazduha unutar komore 60-90%
– Unutrašnjost sanitarna plastika
– Police (1 x 4kom)
– Digitalni termostati za regulaciju temperature i vlažnosti vazduha