Rashladne komore

U ponudi imamo rashladne komore koje izrađujemo po dimenzijama i potrebama kupca. Više radnih režima u ponudu od -22 °C do +12 °C. Takodje u ponudi imamo i prateću opremu - police, kolica za unos/iznos robe itd. Kontatkirajte nas za više informacija.

Rashladne komore

14

Rashladne komore

Ako vam je potrebno hladno skladištenje velike količine hrane/proizvoda, rashladna komora je najbolji izbor.

Rashladne komore izgradene od strane GVT-a su dizajnirane da zadovolje zahteve skladištenja prehrambenih proizvoda.

Ako vam je potrebno čuvanje proizvoda na različitim temperaturama, preporučujemo vam izgradnju kombinovanih rashladnih komora u kojima se formira nekoliko temperaturnih zona. 

Na primer, prostor sa temperaturnim opsegom od 2 ° C do 12 ° C i temperaturnim opsegom od -22 ° C za zamrzavanje.

Takođe se bavimo izgradnjom rashladnih komora industrijskih dimenzija u kojima možete skladištiti veliku količinu prehrambenih proizvoda čak i na različitim temperaturama (konstantnim).

Rashladne komore su prilagođene vašim specificnim potrebama.

Naše rashladne komore se izrađuju od sendvič panela PUR pene debljine od 60mm do 200mm, za rashlad koristimo isključivo delove nabavljene od pouzdanih proizvođaca. 

Imajući u vidu bezbednosne zahteve, u našim komorama koristimo specijalni sistem za zaključavanje vrata komore koji obezbeđuje da se ona mogu otvoriti i iznutra.

Inženjerski tim vrši preliminarnu kalkulaciju (kapacitet i unutrašnji raspored) rashladnih komora i prezentuje vam dvo- i trodimenzionalnu skicu istih.

Dodatna oprema za rashladne komore

Police za rashladne komore

Police se izrađuju prema unutrašnjim dimenzijama komore. 
Police su se izrađuju za nosivosti do 150kg.